LiveJasmin.com – Laman Web Lucah Dalam Senarai Top 50 Ranking Alexa Di Malaysia

LiveJasmin.com

Salam Rakan Blogger..

Malam ni aku solo lagi di rumah. Boring pun ada.. Sunyi pun ada.. bercampur-campur. Malam ni aku malas nak masak. Sampai jer di rumah tadi, terus cuci baju dan seluar. Baru tahu macam mana rasa penat yang isteri selalu rasa.

Berbalik kepada tajuk, adalah semak ranking alexa blog aku ni malam tadi.. pergghh ratusan ribu!! Jadi aku pun nak tahulah siapa yang top ranking alexa tu..

Tiba-tiba terpandang LiveJasmin.com di tangga ke 40 bagi laman web popular di Malaysia. Nampaknya, LiveJasmin.com mendapat sambutan di Malaysia. LiveJasmin.com merupakan komuniti video chat yang ada unsur 18sx.

Apa pendapat korang dengan web LiveJasmin.com ni?

livejasmine kena sekat

Carian Yang Berkaitan:

Save on your hotel - www.hotelscombined.com

27 Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam