LiveJasmin.com – Laman Web Lucah Dalam Senarai Top 50 Ranking Alexa Di Malaysia

LiveJasmin.com

Salam Rakan Blogger..

Malam ni aku solo lagi di rumah. Boring pun ada.. Sunyi pun ada.. bercampur-campur. Malam ni aku malas nak masak. Sampai jer di rumah tadi, terus cuci baju dan seluar. Baru tahu macam mana rasa penat yang isteri selalu rasa.

Berbalik kepada tajuk, adalah semak ranking alexa blog aku ni malam tadi.. pergghh ratusan ribu!! Jadi aku pun nak tahulah siapa yang top ranking alexa tu..

Tiba-tiba terpandang LiveJasmin.com di tangga ke 40 bagi laman web popular di Malaysia. Nampaknya, LiveJasmin.com mendapat sambutan di Malaysia. LiveJasmin.com merupakan komuniti video chat yang ada unsur 18sx.

Apa pendapat korang dengan web LiveJasmin.com ni?

Carian Yang Berkaitan:

sabahstay_ani

Homestay Muslim Nana Putatan Sabah in Kota Kinabalu

Apartment in Kota Kinabalu, Malaysia. Homestay khas untuk penyewa Muslim Sahaja. Ianya sebuah apartment yang lengkap dan turut disediakan kereta sewa (Cas berasingan). Berdekatan Airport KK, pasaraya dan tempat makan. Boleh memuatkan 5 orang dewasa. Tilam tambahan (cas berlainan). ... View all listings in Kota Kinabalu

26 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam